Hoe bepaal je jouw ringmaat?! 13 januari 2019 – Tags: , ,

Het is soms lastig om in te schatten welke ringmaat je nodig hebt. De ringmaten die staan aangeven op de website zijn de binnenmaten van de ringen in diameter diagonaal gemeten.

Een snelle en handige manier om zelf je ringmaat te meten is door een ring die je al in je bezit hebt te pakken en deze in het midden recht naar de andere kant te meten. Is dit bijvoorbeeld 1.6 cm dan is je ringmaat 16mm op de website, dit is meestal maat S. Kom je bij deze meting op bijvoorbeeld 1,7 cm uit dan is je ringmaat 17mm, dit is meestal maat M. De precieze aantal millimeters met bijbehorende maat staat altijd in onze productomschrijving.

Kom je bij het opmeten van het aantal millimeters niet uit op een standaard maat zoals aangegeven staat op de website, kies dan voor de dichtstbijzijnde (grotere) maat, zo ben je er zeker van dat de ring niet te klein gaat zijn. Alle ringen zijn verkrijgbaar in 925 sterling silver of gold plated.

In onze webshop vindt je ringen voor elke vinger, zo ook voor de pink en wijsvinger. Zo kun je jouw ring party helemaal compleet maken. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bereiken via Social Media, waaronder Instagram of mail naar info@oona-mae.nl