Hoe bepaal je jouw ringmaat?! 13 januari 2019 – Tags: , ,

Het is soms lastig om in te schatten welke ringmaat je nodig hebt. De ringmaten die staan aangeven op de website zijn de binnenmaten van de ringen.

Een snelle en handige manier om zelf de omtrek van je vinger te meten is door er een lint of touwtje omheen te doen, en hiervan het aantal millimeters op te meten met een meetlint. Zorg ervoor dat je het lint of touwtje niet te strak aantrekt, maar een beetje losjes houdt, zodat de ring uiteindelijk niet te strak om je vinger zit.

Kom je bij het opmeten van het aantal millimeters niet uit op een standaard maat zoals aangegeven staat op de website, kies dan voor de dichtstbijzijnde (grotere) maat, zo ben je er zeker van dat de ring niet te klein gaat zijn. Alle ringen zijn verkrijgbaar in 925 sterling silver of gold plated.

In onze webshop vindt je ringen voor elke vinger, zo ook voor de pink en wijsvinger. Zo kun je jouw ring party helemaal compleet maken. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bereiken via Social Media, waaronder Instagram of mail naar info@oona-mae.nl