TREND: Leopard print in jouw interieur 13 januari 2019 – Tags: , , , ,

Wij zijn dol op dieren accenten, niet alleen als sieraad, maar ook zeker in ons huis! De trend van dit moment is toch wel de leopard print. Wat ons betreft past leopard letterlijk overal bij. De nieuwe Home & Living collectie zit vol met de leukste leopard items. Helemaal leuk om je interieur wat extra spice te geven, of om cadeau te geven. 

Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade

Alle Home & Living items in onze webshop zijn handgemaakt in India, waardoor elk item de meeste mooie details heeft. De kussens zijn van velvet of bewerkt met kralen. De schaaltjes, kandelaren & sieraden houders zijn van het materiaal; Brass. Met deze blog hopen we je te inspireren hoe je zelf leopard details in jouw interieur kan toevoegen.

Een van onze favoriete eye-catchers zijn het kussen ‘leopard head‘ & ‘leopard print‘. Perfect te combineren met onze velvet palm kussens. Opzoek naar een wat meer subtiel detail? Ook de sieraden organizers hebben de leukste leopard accenten, of ga voor de ‘animal napain set‘.

Kom je er niet uit, of heb je styling advies nodig? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bereiken via Social Media, waaronder Instagram of mail naar info@oona-mae.nl

Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade
Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade