TREND: Minimalistische oorbellen 15 januari 2019 – Tags: , ,

‘Less is more’. Minimalistische oorbellen zijn HOT. Creëer jouw perfecte ear party met de perfecte fijne oorbellen. Deze oorbellen zijn tijdloos & eindeloos te combineren. In deze blog delen we onze favoriete minimalistische oorbellen.

Minimalistische oorbellen zijn tijdloos, en zullen daarom niet snel gaan vervelen. Wanneer je meerdere gaatjes hebt is het leuk om de oorbellen af te wisselen en je stash langzaam groter te maken. Elke outfit geef je makkelijk wat extra spice, zonder veel moeite te doen. In onze webshop shop je fijne oorbellen in 925 sterling zilver & gold plated. Kun je niet kiezen? Mixen & matchen mag helemaal komend seizoen!


Xzota gold plated goud bali earrings hoops spiral silverXzota gold plated goud bali earrings hoops bar 925 zilver silver handmadeXzota goud gold plated 925 zilver earrings oorbellen earrings bali handmade dotsXzota goud gold plated 925 zilver earrings oorbellen earrings bali handmade 3 rings

Een kleine selectie van de minimalistische oorbellen die in onze webshop verkrijgbaar zijn. De oorbellen zijn zo geselecteerd zodat ze makkelijk samen te combineren zijn. Een paar mooie oorbellen is qua cadeautje ook altijd goed, shop je een cadeau? Laat het ons weten en we pakken je item(s) meteen mooi voor je in. Hulp nodig met het kiezen van oorbellen? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bereiken via Social Media, waaronder Instagram of mail naar info@oona-mae.nl