TROUWEN: Hier shop je de mooiste trouw sieraden voor bij jouw bruidsjurk.. 6 juni 2019 – Tags: , ,

Het trouwseizoen staat weer in de startblokken, en dat kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Alle styling die komt kijken bij een bruiloft, maar ook om je eigen trouw look compleet te maken. Het uitzoeken van de perfecte sieraden voor jouw trouwdag kan nog wel eens een moeilijke opgave zijn. Ben je fan van less is more, of wil je liever helemaal uitpakken op je bruiloft? Wij helpen je graag verder!

Om te beginnen is het handig om een keuze te maken in de kleur en het materiaal sieraden wat je wil dragen op jouw bruiloft. Ga je voor goudkleurig of zilver? De sieraden in onze webshop zijn gemaakt van gold plated over 925 zilver of 925 sterling zilver, waardoor je sieraden lang mooi blijven en een perfecte luxe uitstraling geven om te stralen!

Wij hebben vast onze favorieten voor je samengesteld;

Oorbellen;
Ga je voor kleine minimalistische oorbellen? Of kies je voor statement pieces? Alle oorbellen zijn leverbaar in 925 sterling silver en gold plated. Heb je meerdere gaatjes? Dan is het leuk om met verschillende vormen te werken, kies er bijvoorbeeld voor om een oorbel met hanger in je eerste gaatje te doen en deze aan te vullen met een minimalistisch oorknopje. Shop hier onze hele oorbellen collectie.

Ringen;
Qua ringen kun je voor een minimalistische look gaan, en meerdere kleine ringen samen combineren, of pak je helemaal uit en stel je jouw perfecte ring party samen? Ga je voor een steentje of zirkonia, of ga je voor een wat meer minimalistische ring? Wij hebben onze favoriete ringen voor je op een rijtje gezet, de gehele collectie ringen kun je hier bekijken.

Kettingen;
Ook het uitzoeken van de perfecte ketting kan een hele opgave zijn. Ga je überhaupt wel kiezen voor een ketting? Afhankelijk van het decolleté van je jurk kun je ervoor kiezen om toch voor een of meerdere kettingen te gaan. Als basis is een effen ketting heel mooi, deze geeft een luxe uitstraling om jouw trouwjurk af te maken. Wij hebben onze favorieten uitgezocht, bekijk de gehele collectie kettingen.

Armbanden;
Een mooie fijne armband kan ook echt een toevoeging zijn aan jouw trouw look, een fijne minimalistische armband geeft een speels effect wanneer je een mouwloze trouwjurk hebt. En kan nét dan fijne detail zijn want je look afmaakt. Bekijk hier alle armbanden.

Alle sieraden zijn zowel in gold plated als 925 sterling zilver leverbaar. Hulp nodig met het uitzoeken van jouw perfecte sieraden? Stuur ons vooral een berichtje of mail naar info@oona-mae.nl en we helpen je graag verder!


CREDITS:
Styled shoot – Morning after
Organisatie, styling & concept // TELEUKTROUWEN
Fotograaf // Wianda Bongen Photography
Bloemen // Judith Slagter
Videograaf // Blond & Blauw
Locatie // LOFT hotel Arnhem
MUHA // Tres Jolie Visagie
Jurk // Wild At Heart Bridal
Lingerie + Kimono // Wild At Heart Bridal
Sieraden // OONA & MAE
Stationary // Lettertypetje
Modellen // Jip van Soest & Marijke Versluijs
Wedding-gifts // Weddingdeco.nl