SHOPPING: Hier shop je de mooiste zilveren sieraden.. 7 juni 2019 – Tags: , ,

Zilveren sieraden zijn tijdloos, klassiek en van goede kwaliteit. Vandaag laten we onze favoriete 925 sterling zilveren sieraden zien, om jouw stash compleet te maken. Het voordeel van een zilver sieraad is dat deze niet verkleurt en zijn waarde behoudt. Wanneer je je sieraden al wat langer in je bezit hebt, kan het zijn dat je ze moet oppoetsen om de sieraden weer mooi te laten glanzen. Hoe je dit het beste kan doen lees je in deze blogpost. Met een zilver sieraad zit je dus altijd goed!

In onze webshop OONA & MAE shop je een groot aanbod 925 zilveren sieraden, van minimalistisch tot meer uitgesproken, met ons uitgebreide aanbod zit er altijd wel wat voor je bij! Naast zilver zijn alle sieraden ook leverbaar in gold plated. De meeste sieraden uit onze collectie zijn handgemaakt op Bali, waardoor ieder sierraad uniek is. Shop je een cadeau? Laat het ons weten en we pakken je order meteen mooi voor je in.

SHOP: zilveren kettingen
SHOP: zilveren oorbellen
SHOP: zilveren ringen