10x de leukste minimalistische oor knopjes voor bij iedere outfit 13 juni 2019 – Tags: , , , , , , ,

Wij kunnen niet genoeg mooie minimalistische oorbellen in onze stash hebben. Ear studs zijn een perfecte toevoeging voor iedere oorbellen liefhebber, ze zijn tijdloos, verfijnd & overal mee te combineren. Onze ear studs zijn handgemaakt op Bali en verkrijgbaar in gold plated of 925 sterling silver. Wanneer je meerdere gaatjes hebt zijn de studs perfect om te combineren in een tweede, derde of ander gaatje in het oor. Naast effen minimalistische studs, zit de collectie ook vol met studs die bijvoorbeeld een Onyx steen bevatten, we love it!

Ben je op zoek naar de perfecte ear studs om jouw look compleet te maken? Bekijk dan onze gehele collectie oorbellen. Hulp nodig met het samenstellen van een ear party? Stuur ons vooral even een mailtje of DM op Instagram.

Beeld: Flawed