TREND: gekleurde kralen kettingen om jouw zomer look compleet te maken 10 augustus 2019 – Tags: , ,

Gekleurde kralen kettingen zijn hot en wij zijn fan! In onze nieuwe collectie hebben wij verschillende pareltjes toegevoegd. Geef iedere zomerse / festival outfit wat extra spice door mooie kettingen toe te voegen aan je look. Een kralen ketting is wat ons betreft de perfecte ketting om een layer party mee te creëren. Naast dat ze gewoon mega mooi zijn geven ze ook wat extra kleur aan je outfit. De kralen kettingen in onze webshop zijn handgemaakt, waardoor ieder kraaltje uniek is, wat de ketting een luxe uitstraling geeft. De gold plated details zorgen ervoor dat de kettingen lang mooi blijven. De kettingen zijn daarnaast perfect te combineren met jouw huidige collectie effen zilveren en gouden kettingen, een perfecte aanvulling voor iedere sieraden stash dus!

De kralen kettingen zijn verkrijgbaar in meer dan 11 verschillende uitvoeringen! Tip; het is ook mega tof om meerdere kleuren samen te combineren in een look!

 

Beeld: Flawed

Bekijk de hele collectie kettingen in onze webshop. Hulp nodig tijdens het shoppen of een andere vraag? Je kunt ons altijd bereiken via mail & social media. Volg je ons al op Instagram?