TREND: Zo stel jij jouw perfecte ear party samen 10 augustus 2019 – Tags: , , , ,

Het mixen en matchen van oorbellen is hot. Wanneer je meerdere gaatjes in je oren hebt is het super leuk om verschillende oorbellen samen te combineren. Ben je nu benieuwd naar onze tips om zelf een leuke ear party samen te stellen? Lees dan snel verder.

Of je nu van goudkleurig of zilver houdt. Op OONA & MAE hebben we een ruim aanbod oorbellen. Wanneer je wil starten met je ear party is het leuk om in het eerste gaatje een oorbel met een ring + hanger te doen. De overige gaatjes kun je ook opvullen met hoops of juist speels maken door leuke ear studs toe te voegen. Hieronder kun je enkele voorbeelden vinden hoe wij onze ear party samenstellen;


In onze webshop verkopen wij veel oorbellen per stuk, zodat jij oneindig kan blijven mixen en matchen, om keer op keer een unieke earring party samen te stellen. Bekijk hier het hele assortiment oorbellen en creëer jouw perfecte ear party. Hulp nodig met het samenstellen? Stuur ons vooral even een mailtje of DM op Instagram.