LIFE HACKS: ZO NEEM JIJ JOUW SIERADEN MEE OP REIS; 14 augustus 2019 – Tags: , ,

Wanneer je op vakantie gaat is het soms lastig om je sieraden zo mee te nemen dat ze niet in de knoop raken of zelfs kapot gaan. Oona & Mae heeft voor jou dé life hacks om jouw sieraden handig mee op reis te nemen.

Rietje:
Een hele handige tip voor kettingen of armbanden is het gebruik maken van een rietje, zorg dat de ketting door het rietje getrokken wordt en je hem vervolgens sluit, op deze manier kan de ketting niet door de war raken. Je kunt eventueel het rietje om maat knippen wanneer je ketting of armband een stuk korter is.

Knoopje:
Ook oorbellen kunnen soms een lastige opgave zijn om mee op reis te nemen, vooral de kleine ear studs kunnen snel door elkaar of kwijt raken. Pak eens een oud knoopje, wat je nog ergens hebt liggen, en druk hier je oorbellen doorheen; en klaar!

Pillendoosje:
Ook een simpel pillen doosje kan mega handig zijn om kleine sieraden als ringen en oorbellen in mee te nemen, het neemt weinig ruimte in in je koffer en toch blijven je sieraden georganiseerd, handig!

Zonnebrillen koker:
Ook een zonnebrillen koker is uitermate geschikt om je sieraden in mee te nemen, omdat deze vaak van stevig materiaal zijn is het ideaal om kwetsbare sieraden hierin te vervoeren zonder dat ze beschadigd raken.

Opbergen:
Wanneer je opzoek bent naar de perfecte items om je sieraden mooi in op te bergen, hebben wij in onze Home & Living collectie ook een aantal sieraden organizers, niet alleen handig voor thuis maar ook om mee te nemen op reis. Bekijk alle sieraden organizers hier.

PS ; volg jij OONA & MAE al op Instagram?