FESTIVAL SEASON: HIER SHOP JE DE PERFECTE FESTIVAL SIERADEN.. 20 augustus 2019 – Tags: ,

Het festival seizoen is weer in volle gang en daarbij is het altijd weer een uitdaging om de leukste festival outfits samen te stellen. Iets dat wat ons betreft iedere festival outfit afmaakt zijn sieraden, met sieraden kun je je outfit nét wat unieker en bijzonderder maken. We willen jou graag inspireren met de mooiste sieraden, zodat ook jij jouw festival outfit compleet kan maken!

Qua kettingen gaan wij vaak voor een combinatie van gekleurde en effen kettingen (in zowel goudkleurig als zilver). Daarnaast is het mega tof om een layer party samen te stellen, dit betekent dat je verschillende lengte’s kettingen samen combineert, zodat ze mooi onder elkaar vallen.

Gekleurde kralen kettingen:

Fiori kettingen:

Effen kettingen:

Wanneer je meerdere oor gaatjes hebt is het tof om met een festival een ‘ear party’ samen te stellen. Mix en Match verschillende oorbellen om een speels effect te creëren.

Onze favoriete festival oorbellen:

Hoe meer ringen hoe beter! Het liefst dragen wij om elke vinger een ring, aan beide handen. Mix en match erop los en creëer jouw eigen ‘ring party’.

Onze favoriete festival ringen:

Het mixen & matchen van verschillende armbanden samen is mega tof om te dragen naar een festival, combineer de armbandjes los samen of draag ze naast je horloge.

Onze favoriete armbanden:

Bekijk hier alle sieraden in onze webshop. Volg je OONA & MAE al op Instagram?