SHOPPING: HIER SHOP JE DE MOOISTE GOLD PLATED SIERADEN.. 27 augustus 2019 – Tags: , ,

Goudkleurige sieraden zijn hot! Gold plated sieraden zijn tijdloos, klassiek en van goede kwaliteit. In onze webshop OONA & MAE shop je een groot aanbod gold plated over 925 zilveren sieraden, van minimalistisch tot meer uitgesproken. Met ons uitgebreide aanbod zit er altijd wel wat voor je bij! In de webshop vind je zowel, ringen als kettingen en oorbellen. Naast gold plated zijn alle sieraden ook leverbaar in 925 sterling zilver.

Vandaag laten we onze favoriete gold plated sieraden zien, om jouw stash compleet te maken. Gold plated sieraden zijn perfect om jouw look een elegante uitstraling te geven, en zijn mega tijdloos en goudkleurige sieraden raken nooit uit de mode. Heb je hulp nodig met het kiezen van jouw nieuwe favoriete sieraad? Stuur ons vooral een berichtje!

Onze favoriete gold plated items;De meeste sieraden uit onze collectie zijn handgemaakt op Bali, waardoor ieder sieraad uniek is. Shop je een cadeau? Laat het ons weten en we pakken je order meteen mooi voor je in. Ben jij team goudkleurig of zilver? Vind hier meer info over gold plated sieraden.

SHOP: Gold plated kettingen
SHOP: Gold plated oorbellen
SHOP: Gold plated ringen