CADEAUTIPS: Hier vind je de perfecte cadeaus voor een interieur liefhebber 2 september 2019 – Tags: , , ,

Op zoek naar het perfecte interieur cadeau maar geen idee waar je moet zoeken? Wij helpen je graag op weg! Interieur is erg persoonlijk, daarom kan het vinden van het perfecte cadeau soms lastig zijn maar wel heel leuk aansluiten bij de persoonlijkheid van degene waaraan je het cadeau geeft. We hebben de cadeaus opgedeeld in 5 verschillende categorieën in verschillende prijsklasse’s zodat jij het perfecte cadeau kan vinden. Bestel je een cadeau op onze webshop? Laat het ons weten en we pakken de item(s) meteen mooi voor je in.

Keukenprins(es):
Iemand die graag in de keuken staat kun je altijd blij maken met de mooiste keuken tools en hebbedingetjes. In onze webshop hebben we de leukste keuken musthaves, van klein tot wat groter. Zo zijn onze items al verkrijgbaar vanaf €14,95. Ga bijvoorbeeld voor een mooie opener, of bottle stopper. Daarnaast is onze ‘animal napkin set‘ prachtig om cadeau te geven aan een keukenprinses om de table setting compleet te maken.

 Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmadeÁ La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmadeÁ La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade

Reiziger:
Dol op reizen? Een mooi en tijdloos interieur item met betrekking tot de mooie reizen die iemand al heeft gemaakt of nog gaat maken is een tijdloos en blijvend cadeau. Onze ‘golden globe‘ is het perfecte voorbeeld hiervan, deze handgemaakte wereldbol straalt luxe uit en geeft ieder interieur een extra gouden touch. Daarnaast kun je kiezen voor een item wat doet denken aan tropische bestemmingen, zoals een palmboom kussenhoes, kaarsenhouder of opberg box.

Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmadeÁ La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade

Dieren liefhebber:
Wij zijn gek op dieren! Zeker in ons interieur, je kunt er eindeloos veel kanten mee op. Van leopard print tot olifanten & schildpadden, mix en match om jouw interieur wat op te fleuren. Kies bijvoorbeeld voor ons ‘leopard body‘ kussen of de ‘leopard head bowl‘.

Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmadeÁ La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade

Sieraden koningin:
Is degene gek op sieraden? Dan is een mooi item om de sieraden in op te bergen een perfect cadeau. In onze webshop vind je een mega leuk aanbod sieraden organizers & meer. Kies bijvoorbeeld voor onze sieraden stand, waar je eenvoudig kettingen, ringen en oorbellen aan kunt hangen, leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Of ga voor een afgelosten doosje, de ‘velvet palm box‘, de ‘turtle pearl bowl‘ of ‘mother of pearl dish‘. Niet alleen praktisch, maar ook prachtig in ieder interieur!

  

Urban Jungle lover:
Urban Jungle is een term die helemaal hip is, hoe meer invloeden van planten hoe leuker wat ons betreft. In onze webshop vind je een ruim aanbod ‘urban jungle‘ items, van kussens tot kaarsen standaarden. Ga voor ons ‘small beads cushion single palmtree‘ of onze ‘palmtree candle holder‘. Mix en match zoveel mogelijk ‘planten’ invloeden samen om jouw ‘urban jungle’ interieur compleet te maken.

Á La Collection brass home & Living interieur cadeau gift webshop handmade

Benieuwd naar onze gehele Home & Living collectie? Bekijk alle interieur items hier.