BETALEN


We hanteren verschillende betalingsmethoden, zodat jij kan kiezen wat je fijn vindt.

iDeal
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij OONA & MAE.

Overboeking
Je kunt kiezen om via overboeking te betalen. Hierbij kun je zelf het geld overmaken. Het product wordt dan verzonden zodra de betaling ontvangen is. Wanneer er binnen 14 werkdagen geen betaling ontvangen is, moeten wij de bestelling helaas annuleren. 

PayPal
Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

Bankcontant / Mister Cash
Woon je in België en heb je toegang tot internetbankieren? Dan is het mogelijk om je bestelling te plaatsen met Bankcontant / Mister Cash bij OONA & MAE

Giropay
It is also possible to pay with Giropay at Oona & Mae

Giftcard
Onze Giftcard is een geldig betaalmiddel binnen de Oona & Mae webshop. Het bedrag op de kaart is een tegoed en dus in meerdere bestellingen te gebruiken. Bestellen met je Oona & Mae Giftcard gaat doormiddel van het invoeren van de code. De Giftcard is 1 jaar geldig. Alle voorwaarden met betrekking tot gift cards kun je vinden onder de algemene voorwaarden.

Kortingscode
Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage. Helaas zijn kortingscodes niet geldig op giftcards. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde. Wanneer een kortingscode onrechtmatig gebruikt wordt zijn wij genoodzaakt om de koop te ontbinden.

Veilig betalen
Bij OONA & MAE winkel je in een beveiligde omgeving. We zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Ook worden jouw gegevens niet gedeeld met derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt winkelen bij OONA & MAE.

De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij OONA & MAE kan je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt uiteindelijk groen.