PRIVACY POLICY                                    Laatst bijgewerkt: 24/05/2018

ALGEMEEN:
OONA & MAE geeft om uw privacy. Wij willen u zo uitgebreid mogelijk informeren over wat er gebeurt met de persoonsgegevens die u ons toevertrouwt. In dit privacy beleid vindt u alle informatie met betrekking tot uw persoonsgegevens en uw rechten.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website als ook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële, politieke- of publicitaire doeleinden, danwel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

Wie zijn wij?
Oona & Mae is de verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Als onderdeel van zijn normale functie verzamelt de webserver van Oona & Mae de volgende informatie van iedereen die onze website bezoekt: uw IP-adres, uw internetprovider, de software, het type en de taal van uw browser, de zoekmachine en trefwoorden die u gebruikte om de website te vinden, de datum en het tijdstip waarop u onze website hebt bezocht, de pagina’s die u op onze website hebt bezocht, hoe lang u onze website heeft bezocht. De pagina’s van andere websites vanwaar u hebt doorgeklikt naar onze website. Deze informatie wordt verzameld met cookies. Meer informatie over cookies kunt u vinden in ons cookiebeleid.

Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?
Oona & Mae verwerkt uw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, waarbij wij enkel de gegevens verwerken die nodig zijn voor het beoogde doeleinde. Voor het verwerken van bestellingen hebben wij de volgende gegevens nodig; Naam, adres, e-mailadres & telefoonnummer. We gebruiken uw persoonsgegevens wanneer dat nodig is voor:

1. Het verwerken van een bestelling;
2. Het vertrekken van goederen, diensten en/of informatie waar u om vraagt;
3. het verstrekken van informatie, goederen en diensten die via onze Website worden aangeboden voor facturatie‑ en leveringsdoeleinden van een bestelling;
4. Het controleren en uitvoeren van financiële transacties in verband met de betalingen die u online doet;
5. Het meten en monitoren van het gebruik van onze website, zodat de kwaliteit verbeterd kan worden;
6. Het verbeteren van onze producten/diensten;
7. Het naleven van de wettelijke en regelgevende bepalingen die op ons van toepassing zijn;

Wie hebben er toegang tot uw persoonsgegevens?
– Hosting
– My Parcel
– Mollie
– Google Analytics
Oona & Mae maakt gebruikt van Google Analytics om te registreren hoe klanten gebruik maken van de website. Al deze informatie wordt inclusief je IP-adres overgedragen naar de servers van Google in de Verenigde Station. Vindt (hier) het privacybeleid van Google (analytics). Google gebruikt deze informatie om vast te stellen hoe de website van Oona & Mae wordt gebruikt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt, of voor zover derden informatie namens Google verwerken.

Oona & Mae heeft Google geen toestemming gegeven deze informatie te gebruiken voor andere diensten van Google.

Hoe beschermen we uw persoonsgegevens?
Wij doen ons uiterste best om uw persoonlijke informatie ten alle tijden secuur te beschermen.

Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens?
Wij bewaren uw persoonsgegevens nooit langer dan wettelijk verplicht/nodig is om de doeleinden te realiseren. Uw gegevens worden maximaal 7 jaar bewaard (ivm met wettelijke verplichting belastingdienst).

Inzicht in gegevens:
Ten alle tijden heeft u het recht om alle persoonsgegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen naar wens (rectificatie). Wanneer u graag gegevens in wil zien kunt u hiervoor een mail sturen naar info@oona-mae.nl / Binnen 1 maand ontvangt u reactie op uw verzoek. U mag ten alle tijden bezwaar maken tegen de verwerking van persoonsgegevens.

U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

BEVEILIGING:
Oona & Mae maakt gebruik van een SSL Certificaat.

CONTACTGEGEVENS:
Oona & Mae
Postadres & vestigingsadres: Grote Heiakker 12, 5674 VE Nuenen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 63924102
Mail: Info@oona-mae.nl


OONA & MAE respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. OONA & MAE zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

OONA & MAE gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

OONA & MAE verkoopt uw gegevens niet. 
OONA & MAE zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij OONA & MAE. 
Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen ten alle tijden worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. OONA & MAE gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je eigen browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Your Style Signature geen cookies ontvangt.

 

Cookies voor website analyse

OONA & MAE maakt gebruik van Google Analytics-cookies, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om OONA & MAE te helpen analyseren hoe gebruikers de Website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor OONA & MAE en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Er is een bewerkingsovereenkomst met Google afgesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt ontmaskerd. Gegevens-delen is uitgezet. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. OONA & MAE maakt geen gebruik van andere google diensten in combinatie met Google analytics-cookies.

Indien je nog vragen mocht hebben over het Privacy Beleid van OONA & MAE, dan kun je een e-mail sturen naar info@oona-mae.nl – Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. Jij hebt nadrukkelijk het recht op correctie van je eigen gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.