RETOUREN

Is het item wat je hebt besteld toch niet helemaal naar wens? Geen probleem, deze kun je altijd retour sturen binnen 14 kalenderdagen (wettelijk herroepingsrecht). Vul het bijgevoegde retour formulier in en stuur je bestelling naar ons terug.

De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Wij dienen je retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. Producten kunnen worden geretourneerd naar het volgende adres;

OONA & MAE
Grote Heiakker 12
5674 VE Nuenen

We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op je rekening wanneer je order van te voren betaald is.

Creditnota
:
Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten.

Om de volgende redenen kan een product niet geretourneerd worden.

Let op!
Retourneer je items zorgvuldig. Wanneer een item beschadigd is, of sporen van gebruik toont kunnen wij de waardevermindering bij je in rekening brengen.

Ik wil graag een artikel ruilen, hoe gaat dit in zijn werk?
Waneer je graag een artikel wil ruilen, kun je dit op het retourformulier vermelden onder het kopje ‘opmerkingen’. Wij zorgen dan dat het artikel (mits op voorraad) zo snel mogelijk naar je verzonden wordt. Ruilen is enkel geldig voor een andere maat / model van een item.

Ik stuur mijn hele bestelling retour, ontvang ik dan de verzendkosten terug?
Wanneer je alle artikelen uit je bestelling wilt retourneren ontvang je naast het aankoopbedrag ook de verzendkosten van de bestelling terug. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Er is een artikel beschadigd, incompleet of verkeerd aangekomen? Wat nu?
Heel vervelend dat er iets is misgegaan met jouw bestelling! Stuur een mail naar info@oona-mae.nl en geef daarin aan wat er aan de hand is (evt. met foto’s mocht een item incompleet of beschadigd zijn) en wat je naam en ordernummer is. We zullen zo snel mogelijk reageren op je mailtje.